Hakeminen

Opiskelija-asuntoa voi hakea internetin kautta kotisivuillamme http://www.kotopas.fi/hakulomake tai toimistosta saatavalla opiskelija-asuntojen hakemuslomakkeella.

Jätä hakemus hyvissä ajoin eli heti, kun asunnon tarve varmistuu. Hakemus on voimassa heti jättöpäivästä alkaen ja korkeintaan 1 kk asunnon tarpeen viimeisestä toiveesta.

Hakemuksen voi uusia puhelimitse 044 7355 606 tai sähköpostilla toimisto@kotopas.fi. Pyrimme tarjoamaan asuntoja hakemuksessa esitettyjen toiveiden mukaan, mikäli mahdollista. Hakemukseen ei siis kannata laittaa asunnon tarpeeksi ”heti”, jos ei ole valmis vastaanottamaan asuntoa heti. 

Puutteellisin tiedoin täytettyä hakemusta ei käsitellä.

Ilmoita, jos asuntohakemuksesi on tarpeeton.

Valinnat

Valinnat tehdään pääsääntöisesti hakemusten saapumisjärjestyksessä. Kuitenkin vältämme asuntojen tyhjäkäyttöä eli vapautuva asunto täytetään mahdollisimman pian. Hakija, joka hakemuksessaan ilmoittaa ottavansa asunnon vastaan sen vapautuessa, ohittaa jonossa edellä olevan hakijan, joka ottaisi asunnon vastaan myöhemmin, esim. 1.9.

Etusijalla ovat hakijat, jotka haluavat asua keskeytyksettä koko opiskeluajan. Perhehakijoissa lapsiperheet ovat etusijalla. Pariskunnat voivat hakea yli 35 m² asuntoja.

Sopimukset

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus tarkoittaa sitä, että vuokrasopimus on voimassa, kunnes se kirjallisesti irtisanotaan. Irtisanomisaika on 1 kalenterikuukausi. Irtisanominen on aina tehtävä kirjallisena.

Määräaikainen sopimus tarkoittaa sitä, että se tehdään sovitulle määräajalle, korkeintaan vuodeksi. Määräaikaista vuokrasopimusta ei voi irtisanoa.

Vakuus

Vakuus on soluasunnoissa ja yksiöissä 1.7.22 alkaen 350 € ja perheasunnossa 1.7.22 alkaen 550 € ja se on maksettava eräpäivänä.

(Emme vastaanota maksusitoumuksia!!)

Peruskalustus

Asunnot vuokrataan pääsääntöisesti kalustamattomina. Vaatekaappi, kattovalaisimet ja sälekaihtimet ovat kaikissa asunnoissa.

Internet

1.1.2018 lähtien kaikkiin asuntoihin kuuluu maksuton Internet-yhteys. (nopeus 100 M)

Lemmikit

Lemmikin pito on luvanvaraista ja mahdollista yksiöissä ja perheasunnoissa (ei soluasunnoissa). Vakuusmaksu on 150 € / 1. lemmikkieläin / häkki (ei akvaario/terraario). Max kaksi koiraa tai kissaa per asunto.

Mitä vuokra sisältää?

Vuokra sisältää sähkön, lämmityksen, veden, yhteissaunan, pesulan ja kuntosalin käytön.
(Kuntosalin avaimia on varattu 130 ensimmäiselle)

ILMOITUS ASUNTOPAIKAN SAAMISESTA:

Tieto lähetetään ainoastaan valituille hakijoiden suuren määrä vuoksi.

Peruutuspaikat täytetään heti ja peruutuksia voi tulla vielä noin viikko opintojen alkamisen jälkeenkin.

Tiedotteet

MAKSUHUOMAUTUKSET

Maksuhuomautukset ja perintä ulkoistetaan 1.1.2024 alkaen OK Perintä Oy:lle, josta lähetään yksi 5 € maksumuistutus ja sen jälkeen yritys perii…